Forside

Udstillere

Michael Sasserson

Michael Sasserson

Skulpturer laves efter ønske (feks. Tors kamp med Midgaardsormen)

Er 43 år bor i St. Brøndum, Rebild Kommune.

 Jeg er uddannet smed, pædagog og har gået på kunstskole.

Jeg har arbejdet med kunst hele mit liv, men det er først i de senere år, jeg synes min kunst er blevet min ånd, jeg har med andre ord først nu fundet den sjæl og inspiration, jeg synes der skal formidles i mit kunstneriske virke.

 I det sidste år, har jeg brugt fedtsten i mit formsprog, jeg opdagede, at dette var et materiale, hvori jeg kunne udtrykke alle de facetter af livet som til dagligt optager mig. Jeg er meget optaget af den nordiske mytologi, og fandt i fedtsten et materiale, hvor jeg kunne virke formidlende om den kulturarv vi har som Danskere med nordiske rødder.

 Jeg ser som pædagog, hver dag mange skævvridninger og uretfærdigheder i vores moderne samfund, disse til tider meget belastende problemer har jeg også valgt at bruge i min kunst.

Dette for, at jeg på den måde kan få en dialog med beskueren om vores moderne samfund, og den måde vi behandler vores dårligst stillede medborgere på.

Derfor er mine billeder og mine stenskulpturer meget præget af lidenskab, rædsel, bedrag, kærlighed og afmagt.

Alle de følelser der er menneskelige, forsøger jeg at få hugget ud i sten eller malet på lærred, da jeg på den måde selv mærker kærligheden til kunsten og ikke mindst til livet.

Klik på et billede for at se det i stor format. Klik tilbage i browseren for at komme tilbage til siden.

Fedtstens figur Nordisk MytologiFedtstens figur Nordisk MytologiFedtstens figur Nordisk Mytologi

Fedtstens figur Nordisk MytologiFedtstens figur Nordisk MytologiFedtstens figur Nordisk MytologiFedtstens figur Nordisk MytologiFedtstens figur Nordisk MytologiFedtstens figur Nordisk Mytologi

Fedtstens figur Nordisk MytologiFedtstens figur Nordisk MytologiFedtstens figur Nordisk Mytologi

Udvalg af Michael Sassersons Knive